De Desinfectiezuil van 24CleanHands is dé oplossing om het COVID-19 virus tegen te gaan! Dankzij de ingebouwde desinfectie dispenser is het eenvoudig te gebruiken. Door zijn hoge kwaliteit gaat de RVS Desinfectiezuil lang mee!

Het COVID-19 virus houdt de wereld in zijn greep en Nederland bereidt zich voor op de anderhalve-meter-samenleving. Handgel, desinfectie dispenser en hygiënepalen zullen hierin de norm worden. Om u te helpen, heeft 24CleanHands de nieuwste desinfectie zuil ontworpen. Met de aankoop van onze desinfectie zuil helpt u niet alleen uzelf, maar draagt u bij aan ‘het nieuwe normaal’.

Onze desinfectie zuil is gemaakt van hoogwaardig RVS en is dankzij zijn design overal te gebruiken en eenvoudig te verplaatsen. Vanwege zijn afgemeten dosering van 3 ml per beurt is één vulling goed voor 3.000 keer schone handen.    

Of het nu gaat om uw horecagelegenheid, school, winkel of fabriekshal, de desinfectie zuil van 24CleanHands garandeert altijd schone handen. Onze zuil is onmisbaar als u wilt voldoen aan de hygiënevoorschriften en desinfectie eisen. 

Schroom niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over de prijs en levertijd van de desinfectie zuil.  

Houd daarnaast de kanalen van 24CleanHands en 24Horeca in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste desinfectieproducten en -acties. 


 Waarom een desinfectiezuil? 

Onze desinfectie dispenser is geschikt voor alle openbare ruimtes waar veel mensen bij elkaar komen. Denk hierbij aan alle horecagelegenheden, luchthavens, treinstations, gemeentehuizen of de supermarkt. Deze plekken dienen allemaal goede hygiëne te hebben, en zouden baat hebben bij de desinfectiezuil. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een winkel, kantoor, magazijn, ziekenhuis, de tandarts of zorginstelling. 


Door middel van de mobiele desinfectiezuil waarborg je niet alleen de hygiëne van je bezoekers, maar ook van je werknemers. Dit is erg belangrijk om het coronavirus tegen te gaan. Onze RVS Desinfectiezuil heeft een mooie uitstraling, waardoor dit ook nog een positieve invloed heeft op het imago en de klanttevredenheid.   

De desinfectiezuil is makkelijk te verplaatsen door het handige handvat aan de achterzijde. Het RVS zorgt ervoor dat hij stabiel en stevig is. 


Verspreiding van het coronavirus tegengaan 

Het coronavirus zorgt ervoor dat er minder mensen bij elkaar komen. Echter zijn er plekken van vitaal belang. Dit zijn bijvoorbeeld de plekken die mensen van A naar B moeten brengen, zoals luchthavens, trein- en metrostations. De desinfectiezuil is dan ideaal voor plekken als deze. Mensen zullen dan reizen met gedesinfecteerde handen om het verspreidingsrisico te minimaliseren. Voor meer productinformatie over de desinfectiezuil klik hier. 


desinfectiezuil voor scholen 

De hygiëne is erg belangrijk deze tijd, dat zal niemand zijn ontgaan. Omdat de scholen weer open mogen, is het van belang dat de leerlingen zich ook aan de voorschriften kunnen houden. U kunt de mobiele desinfectiezuil bij de ingang van uw school plaatsen. De leerlingen kunnen dan met gedesinfecteerde handen de school betreden en verlaten. Onze RVS Desinfectiezuil is zo ontwikkeld dat de desinfectie dispenser verstelbaar is. Hij kan dus op hoogte worden gezet voor de kleinere kinderen van de basisschool, maar ook op normale hoogte wat wenselijk is bij het middelbaar en hoger onderwijs. 


 Er zijn speciale stickers ontworpen die op de desinfectiezuil geplakt kunnen worden. De eerste sticker is een algemene gebruiksaanwijzing: gebruik de elleboog. Ook is er een kindersticker ontworpen, die gebruikt kan worden op de basisscholen. De sticker is een stukje kindvriendelijker, zodat ook de kleinste hun handen zullen wassen. Deze stickers zijn optioneel bij te bestellen.  


Meer informatie?

 Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Schroom dan niet om te bellen naar 0318-153020 of +31 6 51 19 19 95. 


 
 
 
E-mailen